Våra tjänster

HÅRVÅRD

Hos oss får Du alltid en genomgående konsultation av vad Du vill göra och hur vi kan hjälpa Dig innan vi sätter igång. Vi tar oss tid att lyssna på Dina önskemål, diskutera fram en lösning och arbetar hårt för att nå det bästa resultatet.
Vi rekommenderar Dig också alltid efter behandling vilka produkter som vi tror passar Dig och Ditt hår allra bäst. Vi klipper, stylar och färgar Ditt hår efter Dina önskemål och hjälper gärna till med fest- och bruduppsättningar.

TRENDER

På Mohair är vi alltid uppdaterade om de senaste och hetaste hårtrenderna. Våra frisörer åker regelbundet på inspirationsresor och utbildningar för att Du som kund alltid ska kunna bli erbjuden det allra senaste inom klippteknik och färgning. Med all ny kunskap i bagaget ger vi vår breda kundkrets den expertis som modern hårvård kräver.

PRODUKTER

Vi arbetar bara med speciellt utvalda kvalitetsprodukter som vi har valt ut eftersom de är de mest framstående som marknaden har att erbjuda. I den uppsjö av märken som finns lägger vi ner mycket tid och möda för att kunna erbjuda det absolut bästa. Ett vackert hår och en vacker hud börjar alltid med bra kvalitet!